Websites

Mijn Doelen als Web Developer

Mijn doel als Freelance Webdeveloper is om websites te bouwen die:

 • Een prachtig ontwerp hebben
  De website moet een blikvanger zijn die de aandacht van de bezoekers trekt.

 • Makkelijk in gebruik zijn
  Een gemakkelijke en duidelijke interface die de bezoekers begrijpen.

 • Lichtgewicht zijn voor een hoge performance
  Alle afbeeldingen zijn geoptimaliseerd en er worden beperkte plugins gebruikt om de laadtijd van de website tot een minimum te beperken.

 • Makkelijk aan te passen zijn
  Met een CMS is de website gemakkelijk te updaten.

 • Geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines
  De site wordt geïndexeerd door Google en de inhoud is geoptimaliseerd voor zoekmachines.

 • Zich aanpassen naar elk schermformaat
  Alle websites hebben een responsive design. Dit betekent dat de website zich aanpast aan de schermgrootte van het digitale apparaat

 • Opvallen
  Je wilt toch geen kopie van de website van je concurrenten? Het uiterlijk van de website zal overeenkomen met de stijl van je bedrijf.

 • Winstgevend zijn
  Call-to-actions en andere elementen worden geïmplementeerd om de conversies te verhogen

Een WordPress Website

Misschien heb je al van WordPress gehoord? Dat komt omdat al meer dan 30% van alle websites op WordPress draait!

WordPress is een Content Management System waarmee je gemakkelijk zelf de inhoud kunt bewerken en bijwerken. Als je een blog website laat bouwen, ben je hierdoor in staat om zelf nieuwe blogberichten te plaatsen, zonder enige kennis van coderen.

Om er zeker van te zijn dat je zelfverzekerd genoeg bent om dit te doen, maakt Windt Webdesign een training op maat voor uw site, waarin elke kleine stap wordt uitgelegd om de content up-to-date te houden. Ik zal een veilige, persoonlijke omgeving creëren zodat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele fouten die je zou kunnen maken tijdens het bewerken van je website. En als je een WordPress onderhoudspakketbij Windt Webdesign hebt, wordt er regelmatig een volledige back-up van je website gemaakt, zodat je altijd je wijzigingen kunt terugdraaien.

 

Dynamische Web Applicaties

Bent je op zoek naar een PHP programmeur? Zoek niet verder! Ik kan een dynamische webapplicatie ontwikkelen, die communiceert met een MySQL-database als back-end.

Dit is handig voor web applicaties met een eigen database, waarbij de database specifiek voor uw webapp moet worden ontworpen.

De keuze van het framework is Laravel. Het is het meest populaire PHP framework met erg mooie en duidelijke code en gemakkelijk te gebruiken. Interesse gewekt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Wat zijn de kosten?

Dit is een populaire vraag. De prijs van een project is afhankelijk van de eisen.
Er is een website voor elk budget. Daarom werk ik met pakketten op maat.

Misschien wil je een simpele blog en levert je alle content zelf aan en heb je ook zelf al een thema gekocht om te gebruiken?
Of misschien heb je een meertalige e-commerce webshop nodig met veel beeldbewerkingen en aanpassingen?

Als je op de knop “Vraag een offerte aan” klikt, wordt een pop-up vragenformulier geopend om informatie te verzamelen om zo een idee te krijgen van wat je nodig hebt.
Met deze informatie kan ik binnen 24 uureen offerte voor het project sturen.

Wanneer je wat meer informatie nodig hebt, geef ik eerlijk advies over alle onderwerpen, om je te helpen bij een keuze. Samen kijken we wat je nodig hebt voor je website.
Vul het contactformulier onderaan de pagina in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

Click button to open pop-up form

" There is a website for every budget "

Overige Kosten

Houd er rekening mee dat een website jaarlijkse kosten met zich meebrengt, zoals voor webhosting, de domeinnaam, en voor blijvende ondersteuning ennupdates voor de premium plugins en thema’s bijvoorbeeld.

Met een Onderhoudpakket zijn alle prijzeninbegrepen, dus kom je niet voor verrassingen te staan. Check de prijzen van de pakketten hier.

'

Latest Projects

Want To Know More?

Scroll to Top